Marha pörkölt? A marha nyakhoz még melyik részét vegyem a marhának?
Figyelt kérdés
Tartalmas jó szaftos pörköltet szeretnék !!!
Köszönöm a válaszokat !!!
2011. nov. 1. 09:42
1/7 anonim válasza:
Pörkölthöz még lábszár, vagy comb.
2/7 anonim válasza:
Lábszár! Csak sokáig kell párolni, de végülis a nyakat is.
Lassútűzön főzd sokáig, úgy verhetetlen a lábszár! :)
3/7 anonim válasza:
Egyértelműen lábszárat. A spárban szokott akciózni, már l.l50-ért is vettem-.Rendesen 2000 körül van.
4/7 anonim válasza:
"A marha nyakhoz még melyik részét vegyem a marhának?"
A nyakat.
5/7 anonim válasza:
Szerintem maga a marhanyak kiváló hús pörköltnek. nem kell keverni már részeivel.
a lábszár is önmagában tökéletes pörkölt, ha valaki szereti azokat a finom inakat vajpuhára főve.
szóval mindkettő jó választás, de ne keverjük össze, mert más textúrája van mindegyiknek.
finom sűrű szaftosra midegyiket meg lehet főzni.
7/7 doboszoli válasza:
Áh! A sorszám "csúszik." Tehát 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!