Van 60dkg sertéscombom! Mit főzek ebből holnap? Pörkölt, sült és brassói kizárva! Van ötletetek? Ne túl bonyolultat!
Én most ezt a receptet akarom kipróbálni:
Szia sztok Csinálj Serpenyős rostélyost Kegyetlenül finom és laktató a család nagyon szereti és a 10 éves fiam is megtanulta hogy kell készíteni
Veszel egy kevéske burgonyát amit meg pucolsz és feldarabolod mintha paprikás krumplit csinálnál ez az első lépése a krumpli
második lépés felszeletelsz egy vagy kettő paradicsomot 1 fej hagymát és kell mustár is természetesen ízlés szerint de ez ki is maradhat csak pikánsabb lesz az ízze
Nos ne ilyedj meg nem sült csak így kezdődik A húsikát fel szeleteled rántott húsnak ki klofólod sózod és borssal meg hinted várj egy kicsit vele fél órát szoktam és lisztbe mártod mind a kettő felét csak liszt serpenyőbe teszed de gyorsnak kell lenned mert a liszt meg ég ha sokáig hagyod a forró olajban mind két oldalát gyorsan meg kapatod hogy egy fehéres színű kéreg legyen a húson legyen tehát nem sütöd csak hogy legyen egy kéreg tehát csak a lisztet sütöd meg de látni fogod úgy is a húsokon mikor ez meg van mindegyik húsival félre teszed addig amíg egy nagyobb fazékban amiben elfér a hús meg a krumpli együtt meg párolod a hagymát rá teszed a paradicsomot és mikor a paradicsom kezdi levet engedni hozzá teszed a mustárt pár keverés után a húsikat is hozzá teszed és a krumplikat is felöntöd annyi vízzel hogy el lepje legalább kettő centi vastagon fel kevered ízlés szerint sózod és borsozod ha megfől a krumpli akkor kész is van de néha kevergesd meg és arra is figyelj hogy liszttel dolgoztál be fog sűrűsödni a lé de az nem baj sőt akkor dolgoztál rendesen de kevergesd főleg az alját mert könnyen le tud égni a liszt véget jó étvágyat kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!