Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van 60dkg sertéscombom! Mit...

Van 60dkg sertéscombom! Mit főzek ebből holnap? Pörkölt, sült és brassói kizárva! Van ötletetek? Ne túl bonyolultat!

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 13:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nincs hagymád? Süsd meg grillen!
2011. okt. 23. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 A kérdező kommentje:
Van hagymám.Mint írtam nem akarok sültet..Amiket írtam,hogy kizárva,azokat csináltam mostanság!
2011. okt. 23. 13:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Székelykáposzta
2011. okt. 23. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:

Én most ezt a receptet akarom kipróbálni:

[link]

2011. okt. 23. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
Hú, bocs, most nézem, hogy sertés és nem marha. De szerintem sertéssel is finom lehet.
2011. okt. 23. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
csinálj tokányt
2011. okt. 23. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
Gulyásleves, utána lekváros kifli
2011. okt. 23. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
32%
Gulyasleves dinszohusbol???azt marhabol szoktak fozni....egyebkent meg tarhlnyas hus az nagyon finom a disznoval.
2011. okt. 24. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 Bari Zoltán válasza:
73%

Szia sztok Csinálj Serpenyős rostélyost Kegyetlenül finom és laktató a család nagyon szereti és a 10 éves fiam is megtanulta hogy kell készíteni


Veszel egy kevéske burgonyát amit meg pucolsz és feldarabolod mintha paprikás krumplit csinálnál ez az első lépése a krumpli


második lépés felszeletelsz egy vagy kettő paradicsomot 1 fej hagymát és kell mustár is természetesen ízlés szerint de ez ki is maradhat csak pikánsabb lesz az ízze


Nos ne ilyedj meg nem sült csak így kezdődik A húsikát fel szeleteled rántott húsnak ki klofólod sózod és borssal meg hinted várj egy kicsit vele fél órát szoktam és lisztbe mártod mind a kettő felét csak liszt serpenyőbe teszed de gyorsnak kell lenned mert a liszt meg ég ha sokáig hagyod a forró olajban mind két oldalát gyorsan meg kapatod hogy egy fehéres színű kéreg legyen a húson legyen tehát nem sütöd csak hogy legyen egy kéreg tehát csak a lisztet sütöd meg de látni fogod úgy is a húsokon mikor ez meg van mindegyik húsival félre teszed addig amíg egy nagyobb fazékban amiben elfér a hús meg a krumpli együtt meg párolod a hagymát rá teszed a paradicsomot és mikor a paradicsom kezdi levet engedni hozzá teszed a mustárt pár keverés után a húsikat is hozzá teszed és a krumplikat is felöntöd annyi vízzel hogy el lepje legalább kettő centi vastagon fel kevered ízlés szerint sózod és borsozod ha megfől a krumpli akkor kész is van de néha kevergesd meg és arra is figyelj hogy liszttel dolgoztál be fog sűrűsödni a lé de az nem baj sőt akkor dolgoztál rendesen de kevergesd főleg az alját mert könnyen le tud égni a liszt véget jó étvágyat kívánok

2011. okt. 25. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 karesz54 válasza:
35%
halászlét
2011. okt. 27. 05:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!