Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Írjatok nekem egy egyszerű...

Írjatok nekem egy egyszerű diétát!? De lehetőleg ne túl bonyolultat! (Köszi)

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 19:47
 1/6 A kérdező kommentje:

173cm vagyok és 75kg.

6kg akarok fogyni lehetőleg egy hónap alatt.

2009. aug. 13. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Egészséges étkezés sok mozgás :)
2009. aug. 13. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:

oké.

tovább?

2009. aug. 13. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Szénhidrát reggeli, zöldség és fehérje ebéd, fehérje vacsora! 3ÓRÁNKÉNT EGYÉL,KEVESET. Tehát ha reggel 8kor kelsz, legyen a reggeli 8kor,(reggeli) majd 10-11 óra között,(tízórai,könnyű valami,zöldség,gyümölcs,ilyesféle),14kor,(ebéd)16kor(uzsonna) 19-20óra felé(vacsora) lehetőleg lefekvés előtt 2órával egyél utoljára.. Ha éjfélkor fekszel le, nyugodtan ehetsz fehérjét,zöldségeket, 10órakor is.

Reggelire ehetsz teljeskiörlésű gabonából készült ételeket,(Például teljeskiörlésű kenyérből készült pirítós, vagy zabpehely, de nem a cukros sz*r)Zöldségekkel variálhatod, akár sonkával. Tízóraira nyugodtan mehet egy kis sajt,vagy kefir,natur yoghurt, gyümölcs,zöldségek,de csak pár falat. Ebédre valami kiadósabb,oké,persze,csirkemell zöldségekkel. Mindenhol ezt hallani. Eztkéne igen enni,de mivan hogyha valaki nem teheti meg hogy mindennap csirkehúst egyen,mellette gyerekek,férj,stb?Nem kell csirkét enni.Legalább is nem kel mindíg. Nekem 2gyerekem van, nem olyan kicsik már,de én megoldom a fehérjét néha túróból, vagy ha úgy van eszek lecsós szeletet, zöldségekkel. Túrót édesítőszerrel, vagy egy kevés mézzel.(Kalóriabomba a méz,de nagyon egészséges,kicsi nem árt.) vagy van mikor épp csirkecomból főzők pörköltet,(nemzsírosra szoktam)abból eszek sok friss salátával,paprikával,paradicsommal.Szóval nemkell mindíg csirkemellet enned,de nézz utánna,hogy mikben van sok fehérje,kevés ch, kevés zsír,és ehez viszonyítsd. Főzéshez használj olívaolajat.Sokkal egészségesebb,és nem olyan sz*r mint a napraforgó meg hasonló étolajak,és zsírok. Uzsonnára ehetsz egy jó kis salátát,(saláta,yoghurt,paradicsom,paprika,retek,főtt tojás,stb)Tojáshoz sajtot egyél,Húshoz pedig salátát.Ezt nem muszáj betartani,de szerintem sokkal jobban passzolnak, meg stb, na nem lényeges. Vacsorára ehetsz túrót,húst,kefirt,salátákat,lecsót,párolt zöldségeket,sajtot,tejet(ne zsírosat,és ezekből ne sokat) Mozogj sokat, legalább mindenmásnap legyen 1óra intenzív torna,ne olyan amibe belehalsz,feladod, hanem amit bírsz sokáig. R.Réka DVD-i jók, elég kemények, de hatásosak. 2gyerek után is sikerült lefogynom 58kilóra. Hidd el, így van ahogy mondom. Ha van időd, ne gép előtt ülj, (mint énis;$)Hanem mozogj, persze kell a pihenés,fontos! Mozogj sokat, egyél kevés szénhidrátot,fogyassz sok nyers zöldséget,gyümölcsöt,sovány húst,tofut,(ha vega vagy,bár gondolom nem,mert említetted volna) És hát hogy is fogalmazzak,fogyassz minnél kevesebb olyan táplálékot amit emberi kéz alkotot!(Gondolok én itt gumicukor,egy kis porcukros mákos diós lekváros palacsinta, szalonnával töltött paprika cukros paradicsomos rántásos lisztes zsíros lében főve, tészta félék!) Minnél több természetes táplálék. Sok folyadék bevitel,főleg ha sportolsz is. Ásványvízet,vagy simavizet igyál.Esetleg ízesitetlen teák. Remélem érthető voltam,bár nem vagyok benne biztos,hogy amit írtam abban nincs kivetni való,de nekem minden gyerek után így sikerül vissza fogynom. Hetente megengedhetsz magadnak egy kis nasit is. Csak az délelőtt,vagy koradélután legyen,Ja,és aza kis nasi ne 2tábla csoki legyen, hanem pl 1szelet műzli, vagy pár kocka (igazi)étcsokoládé!

Hajráhajrá!

2009. aug. 13. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ez a előttem lévő mindent leírt. Étkezéssel teljesen egyet! Grat! Bár nem vagyok híve az ilyen Réka meg Norbi féle mütymütyöknek de a mozgás az mozgás és az legyen meg. Ha keményen nyomod (kardió + súlyzós edzés) heti két pihivel, ha lazábban 1-el.
2009. aug. 13. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a bonyolult az egészséges étkezésben? Egyél egészségesen! Elég egyszerű????????
2009. nov. 5. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!