Futógépet szeretnék vásárolni, lehetőleg 100ezer alatt, akár használtan. Mire kell hogy odafigyeljek a vásárlásnál? Mitől jó egy futógép? Tudom, ha jót akarok akkor vegyek drágábbat, de arra sajnos nincs keretem. Esetleg típust tudtok e ajánlani?
Igen ugyanolyan hatékony, az annak jó aki rendszeresen jár futni főleg sportolásból és hogy karban tartsa magát, és azért van ez ha kint olyan ítélet idő van amiben nem érdemes futni akkor otthon is tudjon.
Márkát sajnos nem tudok mondani, de javasolnám azt hogy konditerem tulajdonosoktól vásárold meg őket, én jártam olyan konditerembe ami a csőd szélén állt aztán árulták a cuccaikat folyamatosan haverom ott vett egy futópadot, de azt tovább adta másik terem részére. Esetleg ha nincs ilyen akkor konditermekben érdeklődjél hogy ők honnan szoktak gépeket be szerezni hátha adnak egy címet.
Ha minőségit akarsz vegyél használtat.
hááát a futópadok sajnos iszonyat drágák. a jobbak persze. igazából hatékonyabb és jobban tervezhető tud lenni egy király padon a futás mint kint, mert igény szerint állítható pl a dőlésszög ami ugye jelentős terhelésnövekedést is jelent.
100 alatt vagy használt és kitudja milyen állapotban van, vagy sima mágnesfékes verzió van, ami azért még mindig nem kevés pénz de pl cimboránál van egy stamm walk x8-as mágnesfékes, és szerintem nem ér 70k-t amennyiért vette.
szerintem gondolkozz el ennyiért egy középkat szobabiciklin mint alternatíva
Biciklit nem akarok mert van egy elliptikus trénerem és a kettő hasunló "mozgáskultúra". Ezért gondoltam a futópadot mert az egy kicsit másabb mozgás.
az elliptikus trénert már picit unom napi szinten,ezért kellene egy kis változatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!