Hogy adhatnék le minél hamarabb 2kg-t? És lehetőleg úgy, hogy ne jöjjön vissza.
Tudom, hogy 2kg nem sok, de nekem rengeteget számít és sehogy se tudok megszabadulni tőle :/
Akartam járni aerobicra de nem fér bele sehogy sem az időmbe... Esetleg megpróbálok rengeteg vizet inni, s azzal becsapni a szervezetem... reggelire gyümölcsöt, ebédre jaurtot, s estére nem eszek semmit... remélem így valahogy sikerül... mozogni, meg tudom hogy kell, és én akarok is, sőt jártam is párszor, de mint mondtam nem fér bele :/
Hát LOL! :D
joghurt ebédre, este meg nem eszel semmit, már nem is tudom ez vicces vagy szánalmas, nekem talán az előbbi :D
zsírt akarsz leadni nem? akkor mi a sátán f@szának koplalsz? luxus egészségesen enni, mi?
képzeld, ha reggel írod ki a kérdést, akkor biztos egész nap semmit nem csinálsz.
egészséges étkezés kis energiahiánnyal. de intenzív mozgás nélkül elég macera..
rövid távú tömegvesztés lehet víz, glikogén (egy tartalék tápanyag) hosszú távú "tartós" lehet izom vagy zsír. a zsír továbbá az, amit ha le is ad valaki, könnyen visszaszedheti. tehát koplalások, eleve egészségtelen dolgok ennek abszolút nem kedveznek, ha 2 kilóról, ha 20kg-ról is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!