Mit tegyek, hogy hamarabb és lehetőleg ne ringatással aludjon el? 15 hós lányom eddig az esti tápszerivás közben elaludt és reggelig nyugodtan aludt.
Aztán egyik napról a másikra reggel sokáig (9-ig), délután későn és sokat alszik (fél 2-fél 4-ig). Lehet, hogy ez másnak nem sok, de ő eddig max.2*45 percet aludt délelőtt és délután.Most, hogy fél 4 - 4-ig alszik 8 körül már nyűgös és álmosnak tűnik. Fürcsi és vacsi után viszont felélénkül és van, hogy 11-ig sem alszik. Ha ringatjuk kifordul a kezünkből, ha meg csak betesszük az ágyba ugrál és egy idő után ordít.
Pedig vacsi után járkál, játszik mégsem fárad el.
Napközben is sokat mozog (családi házban lakunk), de mégsem fárad el estére.
Nektek is van/volt ilyen gondotok?
van ám. csak ő 13 hós, nem 9-kor kel, hanem 7-kor, és sose aludta még át az éjszakát. :)
fogalmam sincs, mi ez, és meddig tart még. a védőnő meg orvos, nem tudnak mit mondani. már nem is kérdezem őket. majd csak elmúlik ez is.
Köszi a válaszokat! Tegnap álomszerűen telt a nap.
Kopp, kopp, kopp...
Reggel 8:30-kor magától ébredt. Délben ebéd, 13:30-tól 15:00-ig alvás és utána uzsi . Este 8 kor fürdés, vacsi és utána rögtön elaludt!! Remélem ma is így lesz!!
Húha. Mi is küzdünk alvás gondokkal, de éjszaka, nem alussza végig, sokszor felébred, egyébként 16 hónapos. De napközben csak egyszer alszik másfél órát, délben.
Én 7kor fürdetem, addigra már a kis feje is le-lecsuklik, de fürdés után, mintha kicserélték volna. Mint a tiédet. Csak én fogom, és rögtön utána irány az ágy! Mert lehet, hogy felélénkül a fürdéstől, de attól még fáradt. Én úgy altatom, hogy lefekszünk együtt a nagyágyra, átölelem és énekelek neki. 20 perc alatt megnyugszik és elalszik. Szóval ez megy, csak éjszaka kel fel többször, nekiáll ugatni, beszélgetni, meg játszani akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!