Vadashoz marhának melyik részét vegyem?
A comb szerinteem száraz lenne...
Köszönöm a válaszokat...
én sertésből csiáltam - combjából, mert marhával nem mertem kisérletezni, mert ha öreg a marha, akkor főzhetem órákat, akkor is rágós marad! A disznócomb meg jó omlós volt, amilyennek lennie kell, a szószt meg ugyanugy csináltam, nagyon finom lett, csak kevés, mert minenki repetázott! :D
De vad nyúlból is csináltam, az viszont még jobb lett! Nyuszinak nem tudom melyik része volt, mert úgy kaptunk egy fél nyulat! :D
Köszönöm: Sajna sertést nem ehetek semmilyen formában nem birja a szervezetem. Étel alargiás tüneteim lesznek ami elég komoly...
A marha felsálat szeletben,vagy egybe vegyem,és kb mennyit számoljak 4 embere?
Köszönöm a választ.
Bármilyen szeletelhető comb, lapocka, gerinc alkatrész megfelel, egyén függő, hogy szaftosabb, vagy szárazabb húst szerettek. Személyes kedvencem a fartő, a nyak. Készítettem már apró húsból is, az sem volt rossz, sőt.
Nem kell megijedni az öreg marhától, nem steak készül, hanem párolt hús, ami ráér megfőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!