Marhapörköltnek a marha melyik részét szokták főzni? és hány Ft-ban van manapság abból 1 kg?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 13:04
1/4 anonim válasza:
lábszárból szokták, rég vettem, de saccolom, hogy 1600-1800 Ft/kg lehet
2/4 anonim válasza:
lábszár és piacon 1500 körül van (nagycsarnok)
3/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 2. 16:34
4/4 doboszoli válasza:
Feltétlenül próbáld ki egyszer a csont nélküli marhanyakat is. Meg fogsz lepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!