Mit szóltok ahhoz, hogy manapság már szinte üdítőt csinálnak a sörből?
Nincs vele semmi gond, amíg lehet kapni rendes sört is. :)
Így nyernek új vásárlókat a "sörcégek". Egy csomó csaj nem szereti a sört, viszont az ízesített söröcskét sok lány megissza.
Nincs vele baj, mindenki választhat ízlésének megfelelően. Ha nem szereted az ízesítettet, akkor veszed a rendest. A mi baráti társaságunkban úgy működik, hogy közös programkor, pl: kirándulás, szalonnasütés, kerti főzés, kemping, stb. a csajok kapnak ízesítettet, ha szeretik, a pasik isszák a rendest.
Nekem csak az nevetséges, mikor a reklámban a pasik, a KANOK összegyűlnek valami kocsmában, beszélgetnek, stb, és citromos/narancsos/bodzás/epres sört isznak. Az mondjuk kicsit mókás :)
Az is, üdítőnek elmegy,de ahhoz képest meg drága.
Én vasaláskor jutalmazom magam egy üveg sörrel... két ing után egy korty hideg keserű, habos valódi söröcske,mennyei élvezet.
üdv:59/L :)))
Lány vagyok és örülök neki. Szerintem az ízesített sör tökéletes nyári frissítő, van benne egy kicsi alkohol, pont amennyit még lehet tolerálni (nekem egy rendes sör is sok:( ), mellette pedig nem keserű, hanem finom :)
Nyilván aki nem szereti, az ne igya, de sokunknak áldás, hogy ilyet is csinálnak :)
Egyet értek, profitvadászat, ennek ellenére nekem nagyon ízlenek.Ha beülünk sörözni mindig valami ilyen lötyit iszok.
Itthon keverni szoktam igazi citromból, szódából vagy mézzel vagy cukorral, igazából mindegy, meg ugye a sör.Belenyomkodom a citrom héját is.Egyszerűen isteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!