Tényleg van olyan, ahol a férfi "kiveri a balhét", ha nincs aznap hús a menüben?
Itt is meg receptek alatt is többször olvastam már olyan megnyilvánulásokat nőktől, hogy a férjük kivágná őket, ha valami zöldséget tennének elé ebédre...
Nyilván képletesen kell ezt érteni, de tényleg van olyan, ahol a férfiak ennyire bele vannak őrülve a húst hússal mániába, hogy hisztiznek, ha néha nincs hús a kajában?
Az én férjem is van 85 kiló, felig fizika melót végez meg itthon is csinálja a hàz körüli dolgokat, de bőven megelégszik vele, hogy heti kb. 3 alkalommal eszünk húst, szóval olyan abszurd ez nekem.
"Szép és jó a cukkinilepény, de abból annyit meg kellene enni egy fiziaki munkát végzőnek, hogy utána kb élni se kíván, annyira tele van a gyomra."
Szerintem ezt max. azt mondja, aki még nem evett cukkinilepényt. Van benne a cukkini mellett tojás és zsemlemorzsa/teljeskiőrlésű liszt, nem cukkniből áll az egész.
Mellesleg, az energiát a szénhidrát adja, nem a fehérje, magyarul a hústól sem lesz több energiád, hisz nem tudja eneriává alakítani a szervezet.
De miközben a lakosság fele elhízott, tényleg arról van szó, hogy ezek a kaják nem laktatóak, nem arról, hogy az emberek nem tudják, mi az "elég"?
csak fél kilót kell betolni belőle, hogy meglegyen mondjuk egy 600 kalóriás vacsora... ÉS kb nulla hasznos tápanyag, csak szénhidrát.
Engedd már el a cukkinilepényt akkor. :D Vannak tápláló és laktató vegán kaják is, nem csak a saláta.
Múltkor pl lencse dahlt csináltam sok zöldséggel, köretnek rizs vagy rozskenyér. Egyikünk se maradt éhes, nem, a fizikai melós férfiembör párom se. :)
Nem lehet rántott hús ?
Na jó akkor rántott karfiol megteszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!