Rak jegyu ferfi tenyleg csaladszereto, es huseges?
Kotozkodok,asztrologia fikazok ugorjak at a kerdest.
Tapasutalatok erdekelnek a Rak jegyu pasikkal kapcsolatban.
Dehogy hűségesek, meg család centrikusak.
A családot csak birtokolni akarja.
Össze vissza csalják a parukat.
Nem egyet ismerek.
Az én rákom is olyan hogy látszatra független leköthetetlen, marhamagas elvárásai vannak, e ha valakihez közel enged, akkor a leghűségesebb ragaszkodóbb emberke. Neki skori aszcendense van.
Szerintem attól is függ te milyen vagy (le is írhatnád akár), mert ahogy észrevettem a rákok csak azokat csalják meg akiket nem éreznek az igazinak, aki megérti őket stb.
En egy rak jegyut ferfit ismerek ot nagyon jol es nagyon nagyon csaladszereto es tarsasagkedvelo ember, mindig is koran akart megallapodni hazassagban gondolkozik es sosem volt az aki eljart bulizni fesztivalokra... Szilveszterkor iszik egy piharka pezsgot... ha... :)
Durva.. Neki ha jol emlekszek rak az aszcendense is es oroszlan a holdja.. egy bak csajjal par honap utan megtalalta a kozos hangot meg is kerte a kezet nem huzta sokaig.... Nagyon joszivu a gatyajat is odaadna ha szarban vagy, es sokszor kihasznaltak akkor sem volt kepes haragudni a masikra.... de megjegyzesei azert vannak es voltak.... sokszor tul okosnak hiszi magat :)))
En is rak vagyok en rengeteget eljartam bulizni fesztivalozbi dolgozni a vilagon minden fele, sok embert megismerhettem, tobbnyire olyanokat akiktol csak tanulhattam valamit.....a rosszbol...😂☝🏽 Akik engem ok nelkul bantanak pillanatok alatt ideges leszek es akkor tarolok..... a szambol olyan helyzetben omlik a szar amire probalok de olyankor nem megy ha lemegy a redony.. en kicsit sem vagyok empatikus az allatokat tobbre tartom mint az embereket, es nagyon zarkozott vagyok magambol nagyon nehezen vagy szinte nem is adok ki semmit... de felkeltem az emberek figyelmet azzal hogy kozvetlen vagyok es mosolygos:)) ( rak vegletek embere:)) ) ha valakit megszeretek es ilyen szerintem egy ember volt az eletemben nagyon nagyon nehezen tudtam elengedni.... sokat turtem de megis bantottuk a masikat es en is ot... szavakkal js tettlegesen is en nem fakadok sirva mert lehulyeznek...
Rak vagyok bika oroszlan mas rakot nobe egyet ismerek Isten ovjon toluk o szuz aszcendensu egy igazi eloskodo lelki roncs a holgyike
Rák vagyok én is,Rák ascendenssel,Bika holdjeggyel!
Nyugis,csendes,konfliktuskerulo no vagxok,de ha bántanak kiállok magamért,Multban élek,szereteü az állatokat,a természrtet,a vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!