A bak tenyleg a legbenabb csillagjegyek koze tartozik tartozik?
eleve a horoszkóp hülyeség...
12 csillagképet jelölnek meg, hogy annyin megy át a Nap és ez összefügg a hónapok számával, de igazából a 13dikat valahogy lefelejtik mert igazából annyin megy át a Nap
ebből is látszik, hogy baromság....
Bak vagyok én is. Rám is illik 1-2 gázabb tulajdonság (neház fejű, lassú, konok..) amik nem visznek előrébb, de ott vannak a jók, előnyösebbek, mint például: szívós, kitartó, nagy akaraterő... Ezekre koncentrálj és a többi jóra, mert nem csak ennyi van.
Mindenkinek vannak hobái, mindenki követ el 'baklövéseket' de ezek azért vannak, hogy okulj belőlük, tapasztalt legyél. Szóval nem kell keseregni, örülj, hogy Bak lehetsz, használd ki azokat a jellemeket, amikkel alapból csak mi rendelkezünk, amit nekünk nem kell tanulni! ;) :)
Petőfi is bak volt és szerintem ő nem volt béna
én is bak vagyok és én sem érzem magam bénának;)
Előző vagyok!
Bak hírességek(nem bénák!)
Mel Gibson
Marilyn Manson
Elvis Presley
Jude Law
Orlando Bloom
Ricky Martin
Rowan Atkinson (Mr. Bean)
Magyar ismert, tehetséges emberek is vannak ám, akik példaképként szolgálhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!