Bika nő, szúz férfi 8 és fél éve vagyunk együtt. Csillagjegyek szerint összeillünk?
Ha 8 és fél év után jut eszedbe feltenni ezt a kérdést nyakadon egy gyerekkel (nem mondjuk az elején), az gáz.
(Az elején feltenni is gáz persze )
Mindegy, az a lényeg hogy megvagytok.
A 8 és fél év nem elég bizonyíték neked??
Amúgy az asztrológia szerint az egyik legjobban össze illő páros a szűz és a bika,mivel mint kettő jegy anyagias és fontosak nekik az anyagi javak és a biztonság,amit közösen nagyon jól megtudnak teremteni.A bika nő tudja legjobban felizgatni a szűz szexuális fantáziáját...
Én szűz férfi vagyok a párom bika nő...mi jól megvagyunk egymással.
"Bika nő, szúz férfi 8 és fél éve vagyunk együtt. Csillagjegyek szerint összeillünk?
Van már gyerekünk is. hihetetlen nekem, hogy a sok gond ellenére stabil a kapcsolatunk."
A fenébe is, mi a kérdés? Ha durván válaszolok, kimoderálnak. Ezért csak finoman: félredugtál, oszt most a csillagjegyekre szeretnéd fogni? Sunyi, aljas, szemét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!