Az aluminiumot tartalmazo dezodorok tenyleg karosak/rakkeltok?
(Ferfi)
Ha igen akkor ti mit ajanlotok testszag ellen?
Igen,legalábbis kutatások találtak összefüggést, mivel ezek az alumínium szemcsék zárják el a verejtékmirigy nyílásait, ettől nem izzadsz.
Mit ajánlok? Vannak alumínium-mentes dezodorok, drágák és többsége nem sokat ér a testszag ellen.
A mannának van dezodor krémje, ilyen vajféle cucc, én kipróbáltam és nem használ xD
Aerosolos dezodorokat is használhatsz, az az élőflórát pusztítja el a hónaljadon, abban nincs alumínium.
A vőlegényem szódabikarbónát használ, az nem tömíti el a pórusokat, tehát nem "gátolja" magát a verejtékezést, hanem csak a szagot okozó baktériumokat takarítja le vele. Szerintem eléggé hatásos, ezt így a finnyás orrommal mondom, mert rögtön kiszúrom, ha elamaradt. ;)
Minden olyan termék, ami izzadásGÁTLÁST hirdet, beleszól a természetes testi folyamatokba és azzal, hogy megpróbálja megakadályozni a izzadság távozását, előidézheti a rákot meg mindenféle gyulladást. Gondolj bele, hogy normálisan a pisi, kaka távozását sem próbáljuk megakadályozni, az izzadság sem véletlenül akar távozni a testünkből.
Ezért inkább a testszagot kellene célba venni, vagyis az azt okozó baktériumokat, bőrbarát módon ki kell irtani őket, a neten van sok tipp, hogy milyen gyógynövények vagy természetesebb megoldások vannak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!