Kell a házi ketchuphoz tartósítószer?
2020. okt. 8. 23:10
1/2 anonim válasza:
Ez nem tartósított de könnyen azzá teheted nátrium benzonáttal befõttesüvegekbe elrakva.
2/2 anonim válasza:
A tapasztalatom az, hogy olívaolajjal kb. 1 hetet bír a paradicsom, utána penészessé válik. Olaj nélkül 2-4 héttel tovább bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!