Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy főzzem sűrűre a ribizlit...

Hogy főzzem sűrűre a ribizlit dzsemnek tartósítószer és zselatin nélkül?

Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig kell takarék felett főzni állandó keverés mellett , akkor lesz sűrű . A magosak hamarabb készülnek el a málna is , a barack szilva időigényesebb és kiadósabb .
2016. jún. 11. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pektinnel.
2016. jún. 11. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont az imént fejeztem be én is a ribizlieltevést. Pektinnel sűrítettem és át is paszíroztam.
2016. jún. 11. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Jo, hát a kérdezö se zselatinra gondolt hanem pektinre!!!!
2016. jún. 11. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
pektin vagy agartine :)
2016. jún. 11. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. jún. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!