Hogy főzzem sűrűre a ribizlit dzsemnek tartósítószer és zselatin nélkül?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 18:20
1/6 anonim válasza:
Sokáig kell takarék felett főzni állandó keverés mellett , akkor lesz sűrű . A magosak hamarabb készülnek el a málna is , a barack szilva időigényesebb és kiadósabb .
3/6 anonim válasza:
Pont az imént fejeztem be én is a ribizlieltevést. Pektinnel sűrítettem és át is paszíroztam.
4/6 anonim válasza:
Jo, hát a kérdezö se zselatinra gondolt hanem pektinre!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. jún. 18. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!