Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell zselatint duzzasztani?

Hogy kell zselatint duzzasztani?

Figyelt kérdés
Túrókrémhez a receptben az van hogy "a zselatint duzzasztom, majd megolvasztom". Addig megvan hogy a kellő mennyiségű vízzel összekevertem(de csomós), és most?

2016. máj. 24. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Addig kevergesd, amíg a csomók eltűnnek.


Egyébként nem zselatín lap van a receptben?

2016. máj. 24. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is zselatin lapról szól a recept. Ha a kérdező por zselatint használt, remélhetőleg kevés vízben keverte csomómentesre. Ekkor óvatosan melegíteni kell, amíg nem színtelenedik el, és majdnem forr.

Kész is, mehet a többi hozzávalóba.

2016. máj. 24. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!