Elrontottam a tepsis krumplit, ehetővé tudom tenni valahogy?
Hasábokra vágtam a krumplit, összeforgattam olajjal és fűszerekkel, majd 180-200 fokra betettem sülni a sütőbe.
Kb. fél óra múlva állt alatta a lé, azt kiöntöttem. Később kezdett szétesni a krumpli (B-s), le is tapadt a tepsiben.
Most a fele szétmállott, a többi félig nyers.
Tudok valamit csinálni vele, hogy ehető legyen?
Gondoltam összetöröm, de nem elég puha, visszatenni sülni nem szeretném, mert már így is letapadt.
Sütőtől is függ. A lányomék például nagyon szeretik a héjában sült krumplit. 50 perc alatt ropogós héjú, belül omlós krumplik készülnek a sütőjében.
Én az enyémben sosem tudtam olyat készíteni. Nálam kívül megég, belül recseg.
Bocsánat de én az egészet nem értem!
Milyen "víz" állt a krumpli alatt?
Milliószor sütök krumplit tepsiben, különböző ízesítéssel, különböző ételeket, de életemben nem állt alatta víz.
#17
Téged valamilyen diliházból szalajtottak?
Tűnj már innen a francba, mert tényleg kezdesz felidegesíteni, idióta!
Mérgező növény?
Hát hallod, 60 éves vagyok, aztán ha jól meggondolom, hetente legalább egyszer eszek burgonyát, aztán még mindig élek.
És ha hiszed, ha nem legtöbbször sütve eszem. Pirosra, ropogósra sütve. Tehát lehet sütni. Ha neked nem megy, hát nem megy.
Mondok egy furábbat. A krumplinál sokkal nagyobb víztartalmú növényeket is lehet sütni. Tököt, padlizsánt...
Nem igazán vagy otthon a konyhában, igaz? De akkor mi a fenéért okoskodsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!