Hogyan készítsem a paprikás krumplit?
Figyelt kérdés
ma 16:45
1/8 A kérdező kommentje:
Hagyma, krumpli, kolbász és baconszalonna van csak itthon ami szerintem bele való. Fűszerek ok.
ma 16:46
2/8 anonim válasza:
Bacon nem kell bele. Kis olajon futtasd a hagymát, rá a krumpli, víz, fűszerek, a kolbász a végén, amikor a krumpli már majdnem jó.
3/8 A kérdező kommentje:
De a kolbászt nem kell lepirítani a hagymával elötte?
ma 17:12
4/8 anonim válasza:
Én zsíron megdinsztelném a hagymát.Aztán a fűszereket beleszórnám a zsiradékos hagymás elegybe.Majd kevés vizet de tényleg csak olyan decinyit öntenék hozzá.Tehát lényegében egy bő szaftot csinálnék.Majd erre menne a felvagdalt krumpli.Víz csak annyi kerülne bele amit az elején beleöntöttem.
6/8 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz a baconhöz, hát tedd bele, de elviszi az ízét. Én soha nem teszek bele szalonnát, füstöltet sem.
Ez egy végtelenül egyszerű és olcsó étel (de csak akkor, ha hétezer forintos kolbászt teszel bele dögivel). Szerintem felesleges túrbózni.
7/8 A kérdező kommentje:
Okés kolbászt rakok csak bele.
ma 17:45
8/8 anonim válasza:
Én lepiritom a hagymát zsíron. Erre megy a pirospaprika, és a felkockazott krumpli. Felöntöm annyi vízzel, hogy a teteje kicsit kilógjon. Megy bele só, bors és egy kis majoranna. Ha félig megfőtt a krumpli akkor teszem bele a kolbászt-virslit és a csipetkét. Addig főzöm míg a krumpli jó puha lesz és a szaft már nem leveses hanem jó sűrű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!