Hogyan készítsem a paprikás krumplit?















Ha ragaszkodsz a baconhöz, hát tedd bele, de elviszi az ízét. Én soha nem teszek bele szalonnát, füstöltet sem.
Ez egy végtelenül egyszerű és olcsó étel (de csak akkor, ha hétezer forintos kolbászt teszel bele dögivel). Szerintem felesleges túrbózni.










Normál pörkölt alap.
Zsiradék, hagyma, fűszerpaprika, lecsó.
Rá krumpli és fűszerek.Só,bors, köménymag, fokhagyma.
Felfövéskor mehet bele a karikára vágott kolbász.Ha akarsz bacont bele akkor azzal jezd hogy lepirítod.





Úgy látom, ahány ház annyi szokás. Ezért kár lepontozni egymást.
Én zsiradékon üvegesre párolom a hagymát, félúton hozzáadom a kolbászt, és ha van akkor a szalonnát. Hozzáadom a pirospaprikát, felöntöm vízzel és hozzáadom a krumplit, sózom, borsozom. Puhára főzöm, miközben a víz nagyrésze elpárolog.
Ízlés szerint lehet hozzáfőzni csipetkét, de én nem szoktam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!