A konzerv borsót, kukoricát meg szoktátok mosni? Vagy csak elég, ha leöntjük a levét és mehet az ételbe?
Figyelt kérdés
ma 09:23
1/4 anonim 



válasza:





Igen, le szoktam öblíteni, nem szeretem azt az édes levet.
2/4 anonim 



válasza:





Kukoricát nem, hüvelyeseket viszont mindig leöblítjük (nyilván a paradicsomos babot kivéve :D ).
3/4 anonim 



válasza:





Sosem mosom meg, amiből főzelék lesz, az a levével együtt készül és már nem adok hozzá sót sem cukrot. Kukoricát leszűröm, ha olyan ételhez adom, amibe nem kell plusz nedvesség.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
ma 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!