Titeket nem idegesít vegetáriánus ismerősötök azt mondja folyton döghús ez nem idegesít titeket?
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 13:34
1/19 Sunshinedoll válasza:
Ettél már olyan húst, ami nem döglött állat húsa? Minden hús döghús.
2/19 anonim válasza:
Ha másból nem ért, akkor egy nyakleves és problem solved :)
3/19 anonim válasza:
Nem barátkozok vegetáriánusokkal.
4/19 anonim válasza:
Engem nem, technikailag másvalaki által leölt állat izomrostjai, számomra elfogadható döghúsnak nevezni, bár nem a legilledelmesebb. Akkor viszont tényleg kikérném magamnak, ha általam elejtett állat (vad, hal, stb.) lenne.
5/19 anonim válasza:
Nekem normális vegetáriánus és vegán ismerőseim vannak, kölcsönösen tiszteljük egymást és nem állunk neki térítgetni a másikat.
6/19 anonim válasza:
Intelligencia kérdése. Cseréld le az ismerősödet!
7/19 anonim válasza:
Nem idegesít, ahhoz már öreg vagyok, hogy ilyen pitiáner dolgokat ne engedjek el.
Ez az ő szegénységi bizonyítványa, ilyen szövegelés csak a saját szánalmas ostobaságára bizonyíték, szóval mosolyogva konstatálom hogy magabiztosan beégeti magát, majd jóízűen eszem tovább. :)
8/19 anonim válasza:
Nekem vannak vegetáriánus barátaim és nem szoktunk egymásnak beleszólni az étrendjébe. Ők úgy esznek, én így. Engedd el a füled mellett, ha szól
9/19 anonim válasza:
Jaj, meg a hulla : DDD
Mert elo allatot enni jobb lenne?
10/19 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy ő anno élve fogyasztotta? Bár a sertés, akármi nehezen tűrte volna, ezek szerint rovarokat, férgeket, csigákat evett??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!