Elrontott lencsefasírt, liszt is került a masszába, ha nem sült át közepén, lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Meg főzött vöröslencse, le pirított hagyma, fokhagyma, pritaminpaprika, leforrázott Zabpehely ment a fasírt alapba. Túl nedves volt ezért raktam hozzá panírmorzsát és teljes kiorlesu tönköly lisztet (kB 2-2 evokanállal), így is laza maradt, de elkezdtem nagyon kevés olajon lepirítani. A szélei szépen megpirultak, középen viszont (hiába forrósodott át és sütöttem vagy 15 percig a fasirtokat) úgy érzem "nyers" maradt. Ami nem lenne baj, hiszen minden ehető benne (lencse megfőzve) viszont a lisztben lehetnek ugye bacik. Elég volt ez a hőkezelés neki, vagy ne egyem meg így inkább? Tudom a megoldás Sütőben kisütés lenne de nincs sütőm épp. 🤦♀️#vegetarianizmus #vegán #fasírt #lencse #elrontott #vöröslencse #el rontottam #nyers liszt #alig hőkezelt liszt
2020. jan. 21. 01:13
1/2 anonim válasza:
Ettöl a kajától ugyan nem lehet semmi bajod, de a hipochondriádat kezeltetni kellene!
2/2 anonim válasza:
Túl lágy lett a fasírt massza, és mivel nincs benne semmi, ami a hő hatására megszilárdult volna, ugyanolyan lágy maradt a belseje. Nyugodtan megeheted, nem lesz bajod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!