Nagyon szeretem a sült halat, de sütés közben a paprikás liszt leoldódik az olajba. Hogyan lehet ezt elkerülni? Milyen a jó paprikás hal? Hogyan kell jól panírozni?
Szia!
Én éppen ma sütöttem ilyet. Úgy szoktam, hogy besózom a halat megforgatom paprikás lisztbe, ebbe szoktam tenni borsot is. És forró legyen az olaj. Lisztbe forgatás előtt ne legyen vizes a hal.
sziasztok! én is sok halat sütök, és úgy, ahogy a többiek írták meg kell törölgetni.
de próbáljátok meg paparikás kukoricalisztben kisütni. én is pecásoktól hallottam, azóta úgy sütöm.nagyon jó ropogós kérget kap a hal, az ízén semmit sem változtat.
üdv.-egy pecásné_
Le kell itatni a vizet róla és amikor besóztad utánna ne várj vele hanem forgasd meg a paprikás lisztbe!
Jó étvágyat!
Helló!Én másképpen szoktam,mint Ti!Én olyan "vásáros"-"piacos" megoldást alkalmazok!!!
Nos a halat lesózom,papírtörlővel leitatom,megforgatom sima lisztben ÉS....Csinálok egy tojásból lisztből pirospaprikából pici borsból tejjel egy úgymond palacsintatésztát és így sütöm ki forró olajban!PRÓBÁLJÁTOK KI!!!Isteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!