Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igy szoktak filezni a halakat,...

Igy szoktak filezni a halakat, ahogy tegnap a konyhafonokben?

Figyelt kérdés
Kis kiszedo valamivel kell kivenni a szalkakat?
2020. aug. 14. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom. Műsorral megtűzdelt reklámokat nem szoktam nézni.
2020. aug. 14. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
A tegnapi adást nem láttam ugyan, de csipesszel szoktak kiszedni szálkát.
2020. aug. 14. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Arra emlékszel, hogy milyen hal volt?
2020. aug. 14. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Pisztrang remlik es csipesszel ahaaaa
2020. aug. 14. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ki kell tapogatni a szalkat es csipesszel szepen kihuzni egyesevel ... marmint igenyes helyen ... autentikusan be is irdalhatod de akkor nincs egyben filed csak egy osszekaszabolt cafrangod.
2020. aug. 14. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Ne feledd el azt sem, hogy elvileg profiktól elvárható technológiát várnak el, nem háziasszonyképző. A sorozat elején még állást is ígértek a győztesnek, valamely jobb étteremben.

Ami otthon megengedhető, az nem jó olyan helyen ahol sokaknak készül étel.

2020. aug. 14. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hja, kéremszépen abban nincsenek Y-szálkák.

https://www.youtube.com/watch?v=k3eh0pROigs

2020. aug. 14. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Ha ilyesmit akarsz tanulni, ne a konyhafőnököt nézd!

Filézni nem tud egyik versenyző sem rendesen, szálkákat pedig igen csipesszel szokták kihúzgálni! Bár én semmilyen erősen szálkás halat nem fogyasztok, életveszély és felesleges pepecselés, az ilyen halak max. alaplébe jók, amit utána textilen átszűrünk.


Nekem marad a lazac, afrikai harcsa, vajhal, ördöghal, tonhal, esetleg tőkehal.:)

2020. aug. 14. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Évtizedek óta legalább havonta egyszer az asztalunkra kerül a pisztráng. Tény, hogy nem arany pisztráng, hanem sebes- és szivárványos. Részben a férjem fogja őket alpesi tavakban, részben a sarki halastól veszem.


Nálunk a pisztráng egyben sül, megtisztítás, fűszerezés után néha kerül a belsejébe gomba, fokhagyma, zöldfűszerek.


Miután pirosra sült, és a tányérra került, van egy mozdulat, amivel megfogod a fejét, kissé megtekered, és kiemeled belőle egyben a gerincét.


Ottmarad a finom halhús, és nincs benne szálka. Ezért sem igazán értem ezt a szálkázást. Az is igaz, hogy én nem vagyok séf.

2020. aug. 14. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!