Sertészsírt mivel helyettesítsem vadasmástásban?Marhahússal csinálom,nem,ahogy a receptben írják,a sertészsírt is ki kéne cserélni.(link bővebben)
Itt a recept:
Sajnos nincs meg nagymamám receptje,de nagyjából ő is így csinálta,ahogy itt írják,de marhahússal szokta meg tuti nem sertészsírral.Mivel tudnám helyettesíteni,hogy biztosan jó legyen és ez ne rontsa el az egészet?Sajnos nem tudom máshol megkérdezni,szóval remélem segít valaki.😅 Előre is köszi!










Ma én is ezt készítettem, olajat használok, nem zsírt!!
Ugyanígy csinálom, a végén egy gondolatnyi cukrot szoktam bele, hogy a mustár csípősségét egy kicsit selymesíti.





"Ugyanígy csinálom, a végén egy gondolatnyi cukrot szoktam bele, hogy a mustár csípősségét egy kicsit selymesíti."
Kétlek hagyjuk már ezt a kamu gasztroprosztó dumát mert a karomon feláll az ilyenektől az összes szőr.
Ha annyira nagyon nem szeretnél sertészsírt használni valamiért. Akkor figyelj oda, hogy egy tényleg jó minőségű, semlegesebb ízű olajat használj fel a vadasba.





További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!