Hogy tudnám sűríteni a krémet?
Figyelt kérdés
Barackos túrótortát csinálok, de a krémem nagyon híg lett, konkrétan folyik. Hogy tudnám "megfogni"? Túró, tejföl, vaníliás cukor és barackbefőtt van benne.2020. júl. 19. 14:12
1/6 A kérdező kommentje:
Ez egy " hideg krém", se vanília pudingom, se tejszínem, se zselatonfixem nincs.
2020. júl. 19. 14:16
2/6 anonim válasza:
Esetleg egy kevés darált Háztartási kekszet tegyél bele. De egy idő után a krémek maguktól is sűrűsödnek.
3/6 anonim válasza:
A hűtőben valamennyit (picit vagy akár sokat) sűrűsödik, de egyébként híg anyagokat sűrítő anyag nélkül sűríteni nehéz. Maga a felfőzés is sűrít, de ha hidegen össze keversz híg dolgokat, akkor ne várd, hogy besűrűsödjön.
4/6 anonim válasza:
1-2 ek, tk, ??? búzadarát kavarj bele, majd az megdagad, magába szívja a fölöst. Csak óvatosan a mennyiséggel, nehogy "túltold"! :))
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a búzadara bejött, igaz nem áll meg benne a kanál, de legalább nem folyik annyira.
2020. júl. 19. 17:13
6/6 anonim válasza:
Ma éppen túrótortát csináltam búzadarával:
- megfőztem a tejbegrízt sűrűre, megvártam míg meghűlt, és a túrót-tejfölt belekavartam. Annyi tejfölt, hogy kellemes állagú túrós-alapot kapjak.
- ezt egy lapos tányéron terítettem szét, majd csoki pudingot, ill. vaníliás pudingot kentem a tetejére, oldalára.
Gyümölcs eszembe sem jutott, igaz, hogy most nincs is itthon, de betyárul bekajáltam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!