Lencsegulyást hogy szokás sűríteni?
Figyelt kérdés
Marnyakból és lencséből főzök valami guylyásleves félét egy kis kolbásszal felturbózva és azon gondolkozom hogyan kéne besűríteni a végén, kell-e egyáltalán?
Leginkább a habarás jut eszembe, ha a lencselevesre gondolok, de nem tudom, hogy gulyásokat (főleg ha kolbász van benne) szokás-e habarni.
2016. júl. 31. 12:10
1/5 anonim válasza:
Nem kell sütíteni, egyszerüen ne önts bele sok vizet az elején, akkor elég sürü, és a lencse is sürít.
2/5 anonim válasza:
Nem szokták habarni... Vagy még a főzés elején liszt szórással vagy paprikás rántással sűrítik . Vagy nem is kell sűríteni ez olyan dolog ahány ház annyi szokás.
3/5 anonim válasza:
Főzz bele házi csipetkét ,az is sűríti és laktatóbb is.
4/5 anonim válasza:
Lencselevest szoktam süriteni, de gulyást nem.
5/5 anonim válasza:
A gulyásokat nem kell sem rántani, sem habarni.
A jó alapanyagok ( marhanyak nagyon jó ) megadják a kellő sűrűséget.Gondolom zöldségeket is főzöl bele, és a végén egy kis csipetkét, vagy kézi dörzstarhonyát.Ha jól csináltad a végén a kanál is megáll benne.Persze azért nem árt, ha egy kis leve is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!