Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lencsegulyást hogy szokás...

Lencsegulyást hogy szokás sűríteni?

Figyelt kérdés

Marnyakból és lencséből főzök valami guylyásleves félét egy kis kolbásszal felturbózva és azon gondolkozom hogyan kéne besűríteni a végén, kell-e egyáltalán?


Leginkább a habarás jut eszembe, ha a lencselevesre gondolok, de nem tudom, hogy gulyásokat (főleg ha kolbász van benne) szokás-e habarni.



2016. júl. 31. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell sütíteni, egyszerüen ne önts bele sok vizet az elején, akkor elég sürü, és a lencse is sürít.
2016. júl. 31. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szokták habarni... Vagy még a főzés elején liszt szórással vagy paprikás rántással sűrítik . Vagy nem is kell sűríteni ez olyan dolog ahány ház annyi szokás.
2016. júl. 31. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Főzz bele házi csipetkét ,az is sűríti és laktatóbb is.
2016. júl. 31. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Lencselevest szoktam süriteni, de gulyást nem.
2016. júl. 31. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

A gulyásokat nem kell sem rántani, sem habarni.

A jó alapanyagok ( marhanyak nagyon jó ) megadják a kellő sűrűséget.Gondolom zöldségeket is főzöl bele, és a végén egy kis csipetkét, vagy kézi dörzstarhonyát.Ha jól csináltad a végén a kanál is megáll benne.Persze azért nem árt, ha egy kis leve is van :)

2016. aug. 1. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!