Névnapom lesz jövő héten, és a munkahelyemen szokás az ünneplés. Milyen sütit vigyek be?
Kb. 15-20 fő megkínálásához keresek ötletet.
Gyakorlott vagyok a konyhában, sütiket is szeretek készíteni (bonyolultabbakat is). De nem tudom eldönteni, hogy mégis mit kellene vigyek. Általában kétfélét szoktak a kollegák is hozni.
Személy szerint a különlegesebb és a házias süteményeket kedvelem, és nagyon igényes vagyok az alapanyag minőségére is. (pl. nem használok margarint, csak igazi vajat, vagy kókuszzsírt, a Hulalától is kiver a víz, csakis igazi tejszín jöhet szóba, stb.)
Amire gondoltam: diós Marlenka golyó, és egy gyümölcsös csokis kocka, vastag Mascarpone-s krémmel.
Csak nem tudom, mennyire vevők erre a többiek?
Lehet nyerőbb lenne két klasszikussal előrukkolni? Pl. jókora adag sajtos pogi és egy nagy tepsi zserbó?
Tanácstalan vagyok.
Szeretnék különlegeset, ami ízlik is mindenkinek.
Teljesen jó az amit elgondoltál. Én azt vettem észre, szeretik megkóstolni az emberek a nem hétköznapi sütiket. Ha az én kollégám lennél, én jobban örülnék a különlegesebb sütiknek, mindkettőt szívesen megkóstolnám.
Én egyszer valamiért a hétvégén készült céklás browniból hoztam be kóstolót, azóta nincs választásom, folyton ezt "követelik" a kollégáim.
Boldog névnapot!
Hogy mik vannak :) Nálunk ilyen sosem volt, én nem is sütnék kötelezően, mi van, ha épp nincs kedvem reprezentatívat sütni? Amúgysem tartok itthon pl. lisztet :D
Nos, szerintem is legyen az egyik sós, illetve te tudod, hogy mennyire édesszájúak a munkatársak. Ha mind azok, akkor két különböző típusú édeset, pl. ne legyen mindkettő krémes és igen édes, bár lehet, hogy nem baj az sem, nem lakodalmat csinálsz :). Én szeretem, ha van könnyedebb verzió, sokszor egy komplett cukrászdában nincs egyetlen nem édes-krémes darab, mondjuk könnyed kis gyümölcs, túró vagy akármi. De ez csak egy 2 sütis névnap, itt lehet, hogy nem kell így túlkomplikálni.
A Marlenka golyó jól hangzik :D
Szerintem is az egyik süti inkább sós legyen!
Biztosan sósban is találsz kicsit különlegesebb receptet, ha Te nem annyira szeretnél hagyományosat.
Egy 15-20 fős társaságban akad ilyen ember is meg olyan is. Mindig van aki a különlegességeket értékeli, és mindig van aki a hagyományosabb ízeket kedveli. És hidd el, szinte mindig akad, aki nem szereti az édességeket (pl. én is közéjük tartozom!:))
De ha viszel sósat is, akkor biztosan mindenki talál kedvére valót.
Köszönöm a válaszokat!
Itt nagyon összetartó a kollektíva, és nemrég dolgozom itt, nem szeretnék kilógni a sorból, és nem tartom rossz szokásnak.
Ajándékot is kap az ünnepelt.
És mindenki édesszájú, nagyobb a cég, de ennyien tuti szívesen esznek édességet!
Köszönöm a tippeket, megfontolom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!