Kókusztej helyett mit érdemes használni?
Van ez a sűrű, konzerv kókusztej, aminek nem is igazán tej állaga van, hanem valami krémszerű.
Ezt mivel lehetne helyettesíteni főzéskor? Sok recept tetszik amiben ez szerepel hozzávalóként, de nagyon rosszul vagyok tőle.
Natúr joghurt esetleg? Vagy tejföl? Sűrített tej?
Mit lehetne helyette belefőzni az ételekbe?
Az indiai ételelben a kókusztejnek még véletlen sem CSAK sürítöanyagként van jelentösége, hanem az arra a konyhára jellemzö, kókuszos ízt adja, enélkül egyáltalán nem lesz olyan, mint amilyennek kellene.
Kérdezö: ha meg szerinted a kókusz csak édes ételekhez való, és neked ugyanolyan tejszinnel, mint a kókusztejjel, akkor tényleg mindegy, mit használsz, az ízérzékelésed hiánya miatt lényegtelen.
24!
Ne tegyen bele, ha nem szereti, de kicsit röhej úgy elkészíteni egy etelt, higy a jelleget adó dolgot kihagyja valaki. Mert hiába írta valaki azt az orbitális baromságot, higy a kokusztejnek nincs kókusz ize, bizony az van.
Én komolyan nem értem, mit nem lehet érteni azon, hogy SZERETNÉK ELKÉSZÍTENI EGY FOGÁST, DE EGY (1) HOZZÁVALÓJÁTÓL ROSSZUL VAGYOK. Szóval most akkor soha többé ne egyem az ételek többi összetevőjét se, csak mert egy (1) dolgot nem szeretnék fogyasztani.
Egyszerűen komolyan nem értem, miért lenne ez logikus, hogy többezer fogásról mondjon le valaki, mert egyetlen egy alkotóelemét nem szereti....
# 26/ Hagyd a fenébe az überokos tutimegmondót! :-DDD
És jó étvágyat a tejszínnel elkészített ételhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!