Cukrászoktól kérdezném főleg: Milyen vajat érdemes használni a vajkrém készítéséhez sütiknél?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 15:10
1/2 anonim válasza:
Tea vajat. Az a legfinomabb. Én ha alkalomra készülök, mindig a legjobb minőségű vajat, vagyis a teavajat használom a krémekhez.
Ha csak itthoni majszolásra sütök, akkor liga margarint. Liga 250 gramm 160 ft, a tea vaj 250 gramm 350 ft.
2/2 anonim válasza:
Nem vagyok cukrász, de jó tortakrémet csakis 80 %-os teavajból, vagy márkázott vajból érdemes készíteni.Hidd el megéri, ha drágább is. egész más íze van, mint a margarinos krémeknek legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!