A kandírozott narancs finom? Érdemes csinálni? ÉS miért olyan fontos, hogy 2 napig vízbe áztassuk?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 19:14
1/4 anonim válasza:
Ugye a kandírozott narancs-héjra gondolsz ? Én nem is két napig , hanem 4 napon keresztül áztattam a vékonyan levágott héjat a vízben , úgy , hogy minden nap cseréltem rajta a vizet . Azért kell , hogy a keserű olajokat kioldja a héjból a víz . Nagyon kellemes lett , főleg süteményekbe , töltelékekbe használom , intenzív narancsos illatot ad a piskótáknak . Sokkal természetesebb az illata , íze , mintha narancsvizet vennél és azt használnál .
2/4 anonim válasza:
Igen, finom.
Anyukám szokott néha csinálni, de nem áztatja vízben, csak lecukrozza és érleli hűtőben.
3/4 A kérdező kommentje:
igen arra gondoltam:) és köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 8. 20:04
4/4 anonim válasza:
Igen, finom! Igen, érdemes! Hogy kioldódjanak belőle az olajak. Süteményekbe, édességekbe, de még magába is nagyon finom! :) :D
Nagymamám szokott csinálni kristálycukrosat és nagyon finom volt úgy, hogy magában is ettem belőle. :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!