Hajdinát hogyan érdemes elkészíteni?
Figyelt kérdés
Rizzsel lehet, mert rizs helyett szokták ajánlani.
Tudom, hogy sok recept található, de valami kipróbált finom recept kellene, még sosem készítettem.
Köszönöm a segítséget!
2013. márc. 5. 21:14
1/3 anonim válasza:
A hajdina a rizst vagy más gabonákat helyettesítő köret lehet ! Tehát nem rizzsel kell készíteni . Először is mosd meg meleg vízzel , szűrőben , mert a felületén emésztést gátló anyagok vannak . Utána bő sós vízben tedd fel főni , tehetsz bele sót ,hagymát , fokhagymát , zellert vagy bármilyen más fűszert . Ez a legegyszerűbb elkészítési módja ( a kása ) . Pörkölthöz , szaftos húsokhoz kiváló köret .
2/3 mustafa33 válasza:
hámozottat vegyél, mert a héjas olan büdös, hogy a kutyám is elszaladt mikor neki akartam adni.
3/3 anonim válasza:
vízben megfőzve sosem lesz igazán finom. viszont különleges csemege, ha paradicsomlében főzöd meg. úgy nagyon fincsi. köretként működikk akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!