Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen hússal érdemes elkészít...

Milyen hússal érdemes elkészíteni még a kebabot?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Borjú.
2012. jan. 18. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
azon kívül??? mer azt nem kapok az itteni boltban..:S
2012. jan. 18. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, azt hittem, hogy az igazi török döner kebabra gondolsz.


Akkor marhahúsból. (Tulajdonképpen akármilyen husiból meg lehet csinálni, de talán a marhával lesz az igazi.)

2012. jan. 18. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2012. jan. 18. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Jó étvágyat! :)

2012. jan. 18. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
:D
2012. jan. 18. 14:13
 7/7 anonim válasza:
csirke, bárány. Kebap!
2012. jún. 2. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!