Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet elkészíteni a...

Hogyan lehet elkészíteni a bőrös, csontos sertéskarajt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én egészbe meg sütném fólia alatt,, utána tetejét kicsit meg pirosítanám.Tőrt burgonya dinsztelt káposztával. :D
2012. jan. 5. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

sózd be jól a húsos, csontos részét. a bőrt, ha lehet, ne! a bőrös részt nagyon éles késsel vágd be finoman kb másfél-két centinként, jobbról és balról is, vigyázva, hogy ne metssz a húsba. zsírozs be, és tedd zsírozott tepsibe. egy decinyi vizet aláöntve fólia latt süssed, míg meg nem puhul. ekkor vedd le a fóliát, szalonnabőrrel,

sörrel, vagy egy csöpp mézzel kend meg a bőrét és süsd ropogósra.

kb addig kell sütni fólia alatt, mint, amennyi a súlya.

pl egy kilós 1 óra stb..., de a beleszúrt húsvilla adja meg a valós választ.

ha szeretitek, fokhagymát is tehetsz mellé.

2012. jan. 5. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jan. 5. 12:40

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!