Hogyan lehet elkészíteni a bőrös, csontos sertéskarajt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 12:20
1/3 anonim válasza:
Én egészbe meg sütném fólia alatt,, utána tetejét kicsit meg pirosítanám.Tőrt burgonya dinsztelt káposztával. :D
2/3 anonim válasza:
sózd be jól a húsos, csontos részét. a bőrt, ha lehet, ne! a bőrös részt nagyon éles késsel vágd be finoman kb másfél-két centinként, jobbról és balról is, vigyázva, hogy ne metssz a húsba. zsírozs be, és tedd zsírozott tepsibe. egy decinyi vizet aláöntve fólia latt süssed, míg meg nem puhul. ekkor vedd le a fóliát, szalonnabőrrel,
sörrel, vagy egy csöpp mézzel kend meg a bőrét és süsd ropogósra.
kb addig kell sütni fólia alatt, mint, amennyi a súlya.
pl egy kilós 1 óra stb..., de a beleszúrt húsvilla adja meg a valós választ.
ha szeretitek, fokhagymát is tehetsz mellé.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jan. 5. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!