Milyen a rablóhús, és hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 14:43
1/2 anonim válasza:
Többféle :van
alap mindig : fanyárs: A nyársra valamilyen húst ,hagymát szalonnát húznak fel váltva ezt füszerezik. Mindenki ízlése szerint ... A hús melé lehet zöldségeket rakni,paprika,paradicsom, gomba stb.
Az nagyon fontos ,hogy a nyársakat vízbe kell áztatni pár órára ,hogy kicsit átnedvesedjenek. Igy biztos,hogy nem gyuladnak ki sütés közben, akár a grillen akár a sütőben...
2/2 anonim válasza:
Én a zoldségeket is a nyársra szoktam húzni. De ha mindent osszevagdosol és csak belerakod a tepsibe, egy darabik párolod aztán sutod az is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!