Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen a rablóhús, és hogyan...

Milyen a rablóhús, és hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Többféle :van

alap mindig : fanyárs: A nyársra valamilyen húst ,hagymát szalonnát húznak fel váltva ezt füszerezik. Mindenki ízlése szerint ... A hús melé lehet zöldségeket rakni,paprika,paradicsom, gomba stb.

Az nagyon fontos ,hogy a nyársakat vízbe kell áztatni pár órára ,hogy kicsit átnedvesedjenek. Igy biztos,hogy nem gyuladnak ki sütés közben, akár a grillen akár a sütőben...

2011. dec. 22. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a zoldségeket is a nyársra szoktam húzni. De ha mindent osszevagdosol és csak belerakod a tepsibe, egy darabik párolod aztán sutod az is jó
2011. dec. 22. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!