Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni?

Hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok és ismerősöm meg kért süssek neki bejglit karácsonyra. De utána kerestem és mindegyik recept úgy van hogy kell bele élesztő és ő meg úgy kérte hogy gyúrt tésztából és nem tudom hogy kell meg csinálni.
2011. dec. 20. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Kedves Kérdező! Nem fogsz élesztő nélküli bejgli receptet találni, mert ez egy zsíros, élesztős sütemény. Amúgy a bejglikészítés a sütés magasiskolája, de ne ijedj meg tőle. Andi konyháját keresd.
2011. dec. 20. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

A beigli tésztája élesztős,gyúrt tészta.

A piskótáé pedig kevert tészta.

Süsd úgy,ahogy a recept írja.

2011. dec. 20. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

létezik élesztő nélküli "bejgli", tudom, csináltam és borzalmas

úgy van, ahogy a többiek írták, az életsztős is gyúrt tészta és az az igazi :)

vagy külön mondta, hogy élesztő nélkül legyen?

amúgy a piskóták tésztája zömmel felvert :)

2011. dec. 20. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is csak úgy tudom hogy élesztővel, meg anyum is ezt mondta de ez a néni így kérte meg nagyon szereti csak idős nagyon és már nem bír vele úgy foglalkozni. Én meg meg ígértem neki. Meg csinálom úgy ahogy a recept írja inkább. köszönöm azé :)
2011. dec. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!