Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kissé zírosabb rövid karajból...

Kissé zírosabb rövid karajból lehet jó székelykáposztát csinálni? Nem marad "kemény" a hús, ha sokáig főzöm?

Figyelt kérdés

2019. dec. 20. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Mindent lehet, max nem érdemes.
2019. dec. 20. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A rövidkaraj nem zsíros, és nem alkalmas pörköltnek.
2019. dec. 20. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Nem pörköltnek lesz...de amúgy én se karajból csinálnám. Karaj NEKEM mindenhez túl száraz, max grillen vagy serpenyőben megsütve szeretem mustáros pácban
2019. dec. 20. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
2, csináltam már karajból pörköltet, nem csak ehető, de finom is lett. Erről ennyit.
2019. dec. 20. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!