Kissé zírosabb rövid karajból lehet jó székelykáposztát csinálni? Nem marad "kemény" a hús, ha sokáig főzöm?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 21:12
2/4 anonim válasza:
A rövidkaraj nem zsíros, és nem alkalmas pörköltnek.
3/4 anonim válasza:
Nem pörköltnek lesz...de amúgy én se karajból csinálnám. Karaj NEKEM mindenhez túl száraz, max grillen vagy serpenyőben megsütve szeretem mustáros pácban
4/4 anonim válasza:
2, csináltam már karajból pörköltet, nem csak ehető, de finom is lett. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!