Ebben a fülledt melegben hogy lehet pár zsemlét megszárítani úgy rövid időn belül, hogy reszelhető legyen?
Figyelt kérdés
Nincs itthon zsemlemorzsa. Divatos nevén panírmorzsa. Pirítani szeretném. A mikró nem vált be. Felhevítettem, de darabjaira esik, amikor kihűl. Tud valaki gyors módszert?2019. aug. 28. 14:28
2/16 A kérdező kommentje:
Már nem süt ide a nap.:(
2019. aug. 28. 14:45
3/16 A kérdező kommentje:
Egyébként leugrottam a közeli kisboltba, de fél kiló panírmorzsa 350 forint. Meg anyjuk valaga. Pennyben 160. Zsemle van itthon, csak nem tudom megszárítani. Túrógombóchoz kellene, ami kész is van. Egyébként kitettem száradni, de én nem értem ezt a fülledtséget, mert már rég meg kellett volna száradnia. Tiszta röhej.
2019. aug. 28. 14:51
4/16 alletta válasza:
gáz-, vagy villanysütőben próbáld melegíteni. ha van otthon sütőpapírod tedd alá.
7/16 anonim válasza:
Sütőben valami alacsony hőfokon esetleg...?
8/16 anonim válasza:
Sütő, vagy grill. De serpenyőben is pirithatod zsiradék nélkül, kis kockákra vágva
9/16 anonim válasza:
Szerintem menj vissza a kisboltba és kivételesen vedd meg azt, mert mire megsütöd (gáz+villany ára) reszelgeted, (közben tönkremegy a túrógombóc) drágábba lesz, mint az 200Ft különbség!
Tudom, elvek is vannak a világon, de ez most szükséghelyzet!
10/16 anonim válasza:
9: nem mindenhol van bolt a közelben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!