Ebben a fülledt melegben hogy lehet pár zsemlét megszárítani úgy rövid időn belül, hogy reszelhető legyen?
"Egyébként leugrottam a közeli kisboltba, de fél kiló panírmorzsa 350 forint. Meg anyjuk valaga."
De jó, hogy belekotyogtál! "Hasznos" volt!
Köszi szépen a válaszokat! A sütő tényleg bevált. Eszembe sem jutott. Mindmegettük.:) Igaz, így már darálni kellett.
Valaki írta, hogy 200 forint nem pénz. Már akinek.
Különben nem kértem volna tanácsot. Mindenkinek ment a zöld. Tényleg rendesek vagytok. Tudtam,hogy itt mindig számíthatok hasznos válaszra.
“Valaki írta, hogy 200 forint nem pénz. Már akinek.”
És így, hogy ez a 200 forint az áramszámlán lesz, jobban érzed magad?
Köszönöm, kedves 14-es!
Én írtam ezt:
"mert mire megsütöd (gáz+villany ára) reszelgeted, (közben tönkremegy a túrógombóc) drágábba lesz, mint az 200Ft különbség!"
Ez azért kicsit más, mint a "200 Ft nem pénz", de hát nem vagyunk egyformák az értelmezésben!
Képesek vagytok ezen összeveszni? Akkor leírok még annyit: eleve 350 forint lett volna a veszteségem, mert zsemlém volt, morzsám nem. Lementem a kisboltba, ott első mérgemben, amikor megláttam az árát, dafke nem vettem meg. (Szerintem vérlázítóan sok.)
A sütő igaz, hogy villany, de mivel eleve száradt már, nem kellett neki sok a szikkadáshoz. A darálót meg úgy kell érteni, hogy kézzel daráltam tekerőssel, mivel előtte darabjaira esett a mikrózástól. A kézi energiámat nem számoltam fel. Még így is jóval kevesebbe került, mint 350 forint. Na mindegy, tényleg köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!