Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebben a fülledt melegben hogy...

Ebben a fülledt melegben hogy lehet pár zsemlét megszárítani úgy rövid időn belül, hogy reszelhető legyen?

Figyelt kérdés
Nincs itthon zsemlemorzsa. Divatos nevén panírmorzsa. Pirítani szeretném. A mikró nem vált be. Felhevítettem, de darabjaira esik, amikor kihűl. Tud valaki gyors módszert?

2019. aug. 28. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

"Egyébként leugrottam a közeli kisboltba, de fél kiló panírmorzsa 350 forint. Meg anyjuk valaga."

De jó, hogy belekotyogtál! "Hasznos" volt!

2019. aug. 28. 17:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! A sütő tényleg bevált. Eszembe sem jutott. Mindmegettük.:) Igaz, így már darálni kellett.

Valaki írta, hogy 200 forint nem pénz. Már akinek.

Különben nem kértem volna tanácsot. Mindenkinek ment a zöld. Tényleg rendesek vagytok. Tudtam,hogy itt mindig számíthatok hasznos válaszra.

2019. aug. 28. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
11: pukkancs 😁
2019. aug. 28. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

“Valaki írta, hogy 200 forint nem pénz. Már akinek.”

És így, hogy ez a 200 forint az áramszámlán lesz, jobban érzed magad?

2019. aug. 28. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:
34%

Köszönöm, kedves 14-es!

Én írtam ezt:

"mert mire megsütöd (gáz+villany ára) reszelgeted, (közben tönkremegy a túrógombóc) drágábba lesz, mint az 200Ft különbség!"

Ez azért kicsit más, mint a "200 Ft nem pénz", de hát nem vagyunk egyformák az értelmezésben!

2019. aug. 28. 19:15
 16/16 A kérdező kommentje:

Képesek vagytok ezen összeveszni? Akkor leírok még annyit: eleve 350 forint lett volna a veszteségem, mert zsemlém volt, morzsám nem. Lementem a kisboltba, ott első mérgemben, amikor megláttam az árát, dafke nem vettem meg. (Szerintem vérlázítóan sok.)

A sütő igaz, hogy villany, de mivel eleve száradt már, nem kellett neki sok a szikkadáshoz. A darálót meg úgy kell érteni, hogy kézzel daráltam tekerőssel, mivel előtte darabjaira esett a mikrózástól. A kézi energiámat nem számoltam fel. Még így is jóval kevesebbe került, mint 350 forint. Na mindegy, tényleg köszi!

2019. aug. 29. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!