Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem főz? (Kérdésed túl...

Miért nem főz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
szombaton bográcsoltunk halászlét jo sok lett,maradt még egy csomo tegnap is azt ettuk meg ma is,de én nem ettem belőle mert unom már nagyon éhes vagyok de anya még tojás rántottát se főz. nekem nem engedi. azt mondja egyek de ha egyszer nem kívánom?miért nem főz?
2015. ápr. 27. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Keress a hűtőben valami ehetőt, és mondd meg anyának, hogy nagyon unod a szombati halászlevet.

Sok gyerek nem is szereti, nem tudom, hogy várja el tőled, hogy napokig azt edd.

Esetleg beszélj apukáddal is, hogy ketten süssetek legalább egy rántottát.

2015. ápr. 27. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
A rántottát sütni szokás, a kérdést pedig inkább anyáddal kellene megbeszélni.
2015. ápr. 27. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Hány éves vagy? Mert egy serpenyőben odateszel egy kis olajat, és beletörsz 3 tojást, picit megsózod, megkevered és pár perc múlva már eheted is a tojásrántottát! :)

Apát kérd meg, hogy tegye oda a serpenyőt!

2015. ápr. 27. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom, anyukád nem akar pazarolni. Ezért nem akarja, hogy mást egyél, ha egyszer ott kaja. Én mondjuk teljesen megértem, hogy már 3. nap nem kívánod. Csinálj egy szendvicset.
2015. ápr. 27. 20:00
 5/6 A kérdező kommentje:

nem rég csinált rántottát nekem!

koszonom a válaszokat.

2015. ápr. 27. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Ez kész.
2015. ápr. 28. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!