Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a hamburgerzsemletésztát...

Ha a hamburgerzsemletésztát sütés előtt rövid ideig blansírozom, azzal puha marad a héja és légies a belseje?

Figyelt kérdés
Rengeteg recepttel próbálkoztam már, ami azt mondta hogy mekis típusú hamburgerzsemle lesz belőle, de mind tömör belsejű és vastag héjú lett. Hogyan érhetném el a kívánt állapotot?
2015. máj. 15. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Zsemle blansírozásról még életemben nem hallottam.

Lehet, hogy le vagyok maradva...

2015. máj. 15. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

re1. Pedig pl a bagelt is elő szokták főzni, vagy kiflit (pl vajas kifli). Ez oldalanként fél-fél perc kb.

Kérdező, én Limara hamburgerzsemléjét próbáltad már? Igaz, hogy a nagy, puffancs méretű, de tényleg puha belül. És finom meg szép.

2015. máj. 15. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha az előmelegített sütőbe úgy tesszük be, hogy alaposan bevizeztük, ugyan az a hatás.. Hiszen egy pillanat alatt felforrósodik a víz a külsején..

És így nem piszkolunk és nem végzünk el egy totálisan fölösleges műveletet..

2015. máj. 21. 03:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!