Ha a hamburgerzsemletésztát sütés előtt rövid ideig blansírozom, azzal puha marad a héja és légies a belseje?
Figyelt kérdés
Rengeteg recepttel próbálkoztam már, ami azt mondta hogy mekis típusú hamburgerzsemle lesz belőle, de mind tömör belsejű és vastag héjú lett. Hogyan érhetném el a kívánt állapotot?2015. máj. 15. 14:05
1/3 anonim válasza:
Zsemle blansírozásról még életemben nem hallottam.
Lehet, hogy le vagyok maradva...
2/3 anonim válasza:
re1. Pedig pl a bagelt is elő szokták főzni, vagy kiflit (pl vajas kifli). Ez oldalanként fél-fél perc kb.
Kérdező, én Limara hamburgerzsemléjét próbáltad már? Igaz, hogy a nagy, puffancs méretű, de tényleg puha belül. És finom meg szép.
3/3 anonim válasza:
Ha az előmelegített sütőbe úgy tesszük be, hogy alaposan bevizeztük, ugyan az a hatás.. Hiszen egy pillanat alatt felforrósodik a víz a külsején..
És így nem piszkolunk és nem végzünk el egy totálisan fölösleges műveletet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!