A zabpehely kekszem belseje nem igazán sült meg csak kívül, de muszáj voltam kivenni a sütőből, mert már majdnem megégett. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
A tésztához tettem:
3 banánt
1 almát
2 bögre zabpelyhet
1,5 kanál mézet
1/2 cs. sütőport
egy kis fahéjat
Sütőpapírra tettem és 200 fokon 20 percig sütöttem és mégsem sült meg teljesen a belseje. :-(
Ízre finom,csak zavar,hogy ilyen a belseje...
Mit lehet a gond?
2015. febr. 17. 15:14
1/3 anonim válasza:
Sok neki a 200 fok. Én kekszet 10-15 perc és maximum 180. De néha még így is megkapja.
2/3 anonim válasza:
A banán és az alma miatt ez nem lesz teljesen száraz keksz, mindig "szottyos" marad.
3/3 anonim válasza:
150 foknál ne süsd melegebb sütőben.
Ha habcsókot csinálok, 100-120 fokon szárítom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!