Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A zabpehely kekszem belseje...

A zabpehely kekszem belseje nem igazán sült meg csak kívül, de muszáj voltam kivenni a sütőből, mert már majdnem megégett. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

A tésztához tettem:


3 banánt

1 almát

2 bögre zabpelyhet

1,5 kanál mézet

1/2 cs. sütőport

egy kis fahéjat


Sütőpapírra tettem és 200 fokon 20 percig sütöttem és mégsem sült meg teljesen a belseje. :-(


Ízre finom,csak zavar,hogy ilyen a belseje...


Mit lehet a gond?


2015. febr. 17. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok neki a 200 fok. Én kekszet 10-15 perc és maximum 180. De néha még így is megkapja.
2015. febr. 17. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A banán és az alma miatt ez nem lesz teljesen száraz keksz, mindig "szottyos" marad.
2015. febr. 18. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

150 foknál ne süsd melegebb sütőben.

Ha habcsókot csinálok, 100-120 fokon szárítom...

2015. febr. 18. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!