Amikor padlizsánkrémet csináltam, borzalmasan keserű lett. Ki kellett dobnom. Miért lett keserű? Mit csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 14:34
1/6 anonim válasza:
Utoljára én is így jártam, megvettem a padlizsánt és csak napokra tudtam megcsinálni. Olyan lett sülve is mint a szivacs és az íze is keserű lett.
2/6 anonim válasza:
Nem szeretem a padlizsánkrémet, így csak tippelni tudok.
Valahol olvastam, hogy a héja keserű és nem szabad, hogy fémkéssel érintkezzen.(?)
Persze lehet, hogy ez is csak valami neten keringő marhaság, nem vállalok felelősséget érte!
3/6 anonim válasza:
Itt is erről van szó:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-prakti..
4/6 anonim válasza:
Semmit nem csináltál rosszul, a padlizsán volt keserű. Ez előfordul az uborkával és a cukkinival is, nem árt megkóstolni, mielőtt elkészíted. Én is jártam már így, kirántottam, és még az olajat is ki kellett dobni.
6/6 anonim válasza:
Be kellett volna vágni nyersen majd alaposan sóval at dörzsölni és allni hagyni mig levet ereszt. Majd kinyomni jól és elkezdeni főzni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!