Csokoládé ganache, valami módszer?
Sziasztok!
Készítettem egy csoki ganache-t torta töltésére, ami 1:1 arányban készült étcsoki ill. állati e. tejszínből, azonban véleményem szerint eléggé keserű lett, valami mód van rá hogy édesebbé tegyem s mellette ugyan úgy elkészíthető legyen? Cukorral stb.
Vagy esetleg újra melegíteni cukorral s lehűteni?
Pocokrot nyugottan adhatod hozzá habosítás kozben. (Csak szitáld jól át, akkor biztos elvegyül benne.)
Máskor pedig szerintem csináld kevesbé keserű csokival. Nem tudom hány %-os volt. De ezek szerint nem a te szájízednek való!
Ha nem magában eszed, hanem tortát töltesz meg, a ganache íze kiegyenlíti a piskóta édességét.
A kettőt együtt fogod érezni a szádban, tehát nem kell a krémnek is túl édesnek lennie.
Persze porcukrot tehetsz hozzá habosítás közben, de gondolj az összhatásra is..
Sima csoki tortának készül.
Egyébként köszönöm a tippeket, bárkit meghsllgatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!