Hobbytortások, cukrászok, szerintetek milyen lenne, ha ganache-ba nutellát kevernék?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem rontaná el az állagát, illetve, nem lenne túl édes? Fel lehetne nutellával habosítani? Nutellás-csokis tortát szeretnék sütni, és gondolkodom...
A másik: Láttam mascarpone-s krémeket, nem tudom, milyen ízt ad együtt a nutella és a mascarpone, de nagyon dicsérik. Világosnak tűnik, én pedig szép sötét krémet szeretnék. Próbálta valaki, hogy milyen mascarpone-val?
2017. okt. 19. 16:13
1/2 anonim válasza:
A nutella nem rontja el a ganache krémet, csak arra figyelj, hogy akkor a hozzá használt étcsoki legyen nagx kakaótartalmú, mert különben túl édes lenne. Én úgy csináltam hogy a nutellás ganache krém alá tettem egy réteg házi meggylekvárt is, isteni volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, kipróbálom!
2017. okt. 21. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!