A csoki ganache-t főzőtejszínből vagy habtejszínből kell csinálni? SÜRGŐS lenne!
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 10:45
1/6 anonim válasza:
Főzőtejszínt semmihez nem szabad használnui, az egy ipari hulladék. Ilyesmihez pedig egyébként is csak a hab a jó.
3/6 anonim válasza:
Kizárólag HABtejszínből, ami min. 30 % zsírtartalmú.
4/6 anonim válasza:
Csoki ganét? Semelyikből, azt a seggeden tolod ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek🤗
2016. aug. 17. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!