Keserű lett a zúzapörköltem. Mitől lehet? Hogyan javítsak?
Valószínüleg mégis a paprika lehetett a hibás, véletlen megégett vagy megavasodott idöközben.
Amit tudsz, hogy leszüröd az egészet, és új szaftot fözöl hozzá, amibe utána teszed bele a zúzadarabokat.
De elötte kóstold meg a paprikát, ha keserü, akkor anélkül készíts szaftot, legfeljebb nem pörköltnek, hanem ragunak nevezed :)
Szerintem az már menthetetlen. Annyit tudsz csinálni, hogy a neten keresl valami olcsó, gyors kaját ami finom és azt megcsinálod holnap.
Anyóst meg sz_rd le, valószínűleg neki az sem lenne jó, ha szűzpecsenyét tálalál neki beluga kaviárral.
Én is epére gyanakszom. Abból elég egy minimális db-ka is, hogy beszennyezzen akár csak egyetlen zúzát, viszi magával a többit is.
Vegyél májat, resztelt máj + krumpli, anyósnak az is jó.
Minek kell bor egy egyszerű zuzaporkoltbe?
Ez nem egy vaddiszno, vagy egy szarvasporkolt, (bar én abba se tesztek) bar lehet hogy keso, és már biztos megoldottad. Lehetséges a bor volt a ludas, vagy ahogy az elottem le OK irtak, az epe. Anyóskát meg le kell sza rni
Nekem is volt egy ilyen "exanyosom" szerencsére elhagytam a Fiat, több éve, és az egész örült bagázsát.
A mostani anyósom, aki tényleg az anyósom, mert a férjemmel élek együtt,o egy nagyon jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!