S. O. S.! El rontottam a fasírtot, mit tehetnék, h javítsak rajta?
Figyelt kérdés
Túl sok tojást tettem bele és nagyon lágy lett! Mit tegyek?2014. márc. 25. 13:11
3/8 A kérdező kommentje:
Zsemlemorzsát nem szoktam bele tenni, csak áztatott zsömlét. De akkor most teszek bele. Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 25. 13:24
4/8 anonim válasza:
a zsemlemorzsa az gyakorlatilag zsemle :D szóval azt tegyél bele
5/8 anonim válasza:
Ha a tojástól lágy , nem fog szétesni a sütésnél. Én is sok tojással szeretem.
6/8 anonim válasza:
Én is mindig zsemlemorzsát teszek bele, ha túl lágy.
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom, h általában zsömléből csinálják a zsemlemorzsát :D de más ugye az állaga neki... Na mind1., tettem bele és már sül is :) köszönöm a válaszokat :)
2014. márc. 25. 14:39
8/8 anonim válasza:
" de más ugye az állaga neki."
Pont ez a lényege, hogy az áztatott zsemle vizes, és egy amúgy is vizes cuccba minek tennél még egy vizes dolgot, tehát olyan dolgot kell bele tenni, ami amúgy is van benne, csak szárazabban, hogy felszívja a fölösleges (lágyságot okozó) nedvességet... ez pedig a zsemlemorzsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!