Fasírtot, töltött csirkecombot le lehet fagyasztani?
Szenteste 12 órázom, 25 én éjjelre megyek 12 órában szintén, ezért úgy kellene sütnöm-főznöm, hogy jó legyen,és legyen otthon elég kaja,és pihenni is tudjak éjszakás után...22-23 ,és 26 án otthon leszek...
Töltött káposztát le lehet fagyasztani,azt már próbáltam.De szeretnék fasírtot is, töltött csirkecombot is. Ezeket le lehet fagyasztani?Vagy mit kellene csinálnom, amit előre is el lehet készíteni?Süti is jöhet...:) Ötleteket várok!
Szia!
Sütiben tudok ötletet adni, ezeknek jót tesz ha áll 1-2-3 napot!
Mézeskalács , mézeskrémes, bejgli, hatlapos, hókifli, zserbó
Remelem valamelyik neked is tetszik ;)
Még mindig én... :))
A fasirtot keverd be, és formazd kő, szerintem így fagyaszthato es utána frissen kisutod. A másikhoz mi lenne a töltelék?
Lehet csak tedd tálcára hogy ne érjenek össze a darabok 1-2 óra a fagyasztoban utána átrakhatod dobozba vagy zsacsiba nem fagynak össze a darabok.
Rátot húst, halászlét is fagyaszthatsz.
Meg is sütheted készre, és ha a fagyóban kevés a helyed, akkor valami fém edénybe belerakod, teljesen tiszta (= még nem használt) olvadt fehér zsírral felöntöd úgy, hogy teljesen el lepje, légmentesen beborítsa. Ez esetben a normál hűtőben is elvan akár hetekre-hónapokra is.
Amikor kell, az edényt beteszed a sütőbe, vagy fent takarék-lángon, és szépen kiolvad, olyan lesz mint a frissen-sült husi.
Nagyanyáink a disznóölés után lesütött húsokat tárolták így hónapokra, én is csináltam, amikor még időhiányban szenvedtem, a fagyóm pedig tele-volt pörkölt-félével és hasonlókkal.
A csirkecombot csak sima (zsemle,v kenyér, tojás, hagyma,fűszerek) töltelékkel tölteném, mint a lágyát szoktuk.
Egybefasírtot gondoltam fagyasztani még.
Persze, nyugodtan lefagyaszthatod, akár előre összeállítva, akár készresütött formában is.
A töltött combokat, ahogy írta valaki, először tálcára rakva szépen sorban tálcástól dugd a fagyasztóba. Amikor azon megfagytak a combok, akkor már nyugodtan zacsizhatod, nem fog semmi baja lenni, amikor kiveszed őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!