Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott csirkecombot le lehet...

Rántott csirkecombot le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Nem fogyott el, de nem szeretném kidobni. Felengedés után is jó marad?
2009. szept. 20. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
persze
2009. szept. 20. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
100%

Én már próbáltam egy párszor, de felengedés után a panír-réteg megszivja magát vizzel és nem igazán mondható ízletesnek, persze el lehet fogyasztani, de nem az igazi.

Egy fokkal jobb az a megoldás ha még sütés előtt fagyasztod amikor meg nyers a hus es a panir rajta.

Ki ne dobd egy próbát megér, attol függ mennyire vagytok igényesek az ilyesmire.

2009. szept. 20. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy-két napról van szó, ne fagyaszd, eláll a hűtőben!
2009. szept. 20. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha felenged forgasd át még prézliben, és süsd ki még egyszer. Talán így jobb lesz.
2009. szept. 20. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Fagyasztás utén tedd egy rácsra,csomagolás nélkül,és úgy olvaszd ki.Utána pár percre tedd be a mikróba,akkor nem lesz olyan vizes.De pár perce forró olajba is dobhatod.
2009. szept. 20. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

inkább az átprézlizés és hirtelen sütés, mert a mikrótól meg szikkadt vizes izé lesz belőle egyszerre!!

de pár napig a hűtőben is simán tarthatod

2009. szept. 22. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!