Rántott csirkecombot le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Nem fogyott el, de nem szeretném kidobni. Felengedés után is jó marad?2009. szept. 20. 17:12
2/6 anonim válasza:
Én már próbáltam egy párszor, de felengedés után a panír-réteg megszivja magát vizzel és nem igazán mondható ízletesnek, persze el lehet fogyasztani, de nem az igazi.
Egy fokkal jobb az a megoldás ha még sütés előtt fagyasztod amikor meg nyers a hus es a panir rajta.
Ki ne dobd egy próbát megér, attol függ mennyire vagytok igényesek az ilyesmire.
3/6 anonim válasza:
Ha csak egy-két napról van szó, ne fagyaszd, eláll a hűtőben!
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha felenged forgasd át még prézliben, és süsd ki még egyszer. Talán így jobb lesz.
5/6 anonim válasza:
Fagyasztás utén tedd egy rácsra,csomagolás nélkül,és úgy olvaszd ki.Utána pár percre tedd be a mikróba,akkor nem lesz olyan vizes.De pár perce forró olajba is dobhatod.
6/6 anonim válasza:
inkább az átprézlizés és hirtelen sütés, mert a mikrótól meg szikkadt vizes izé lesz belőle egyszerre!!
de pár napig a hűtőben is simán tarthatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!